AFHANKELIJKHEIDSVERZEKERINGEN

dependencia detalles

We leven steeds langer en als gevolg daarvan zijn er steeds meer patalogische aandoeningen die de zelfstandigheid in het dagelijks leven van de ouderen aantast.

De meest voorkomende: in meer of mindere mate zijn:

– Invaliditeit
– Alzheimer
– Indien u niet meer zelfstandig kunt wonen.

Het is vrijwel zeker dat dit ons allemaal kan overkomen, onszelf of een oudere waarvoor we verantwoordelijk zijn of waarvoor wij moeten zorgen.

Bij MCS hebben we aan alles gedacht en kunnen daarom aan onze klanten de afhankelijkheidsverzekering aanbieden. Deze verzekering biedt u de beste zekerheid aan zodat u zorgeloos verder kunt leven met de kwaliteit die u altijd gewend bent. Voor een zorgeloze toekomst.

Wat is de afhankelijkheidsverzekering?

De afhankelijkheidsverzekering is een verzekeringsproduct dat speciaal is bedacht om u het hoofd te bieden aan de financiële lasten die het gevolg zijn van het verlies aan zelfstandigheid. Het is bestemd voor personen die om verschillende redenen, bv; door leeftijd of door ziekte of door invaliditeit niet meer zelfstandig voor hun zelf kunnen zorgen, ofwel lichamelijk danwel geestelijk. Die dus hulp nodig hebben van buiten af en/ of van andere mensen in hun dagelijks leven.

Doelstelling van deze verzekering

Doelstelling is om de kosten te dekken welke nodig zijn om hulp in te schakelen zonder daarbij afhankelijk te zijn van familie of financiële reserves.

Wat dekt de afhankelijkheidsverzekering?

Het is een aangepast product volledig naar eigen wens aan te passen. U kiest een start kapitaal die de kosten dekken afhankelijk van wanneer u thuiszorg nodig heeft en dus de afhankelijkheidsverzekering ingaat en/ of een maandelijkse uitbetaling als de totale kostenplaatje in kaart is gebracht.

Dit product garandeert de aangevraagde hulp en geeft u toegang tot een uitgebreidde aanbod van services, sommige met directe toegang voor de verzekeringnemer en sommige welke u kunt vinden op de website van de verzekeringsmaatschappij.

Wij begeleiden en geven u persoonlijk advies bij het aangaan van de afhankelijkheidsverzekering en bieden u pakket kortingen aan.

Eigenschappen van de verzekering :

• Af te sluiten tot 70 jaar.
• Dekking : bij volledige afhankelijkheid van zorg
• Uitbetaling: maandelijkse uitkering of/ en kapitaal uitbetaling
• Duur: levenslang
• Premiebetaling: maandelijks, driemaandelijks of jaarlijks tot de inwerktreding van de afhankelijkheidsverzekering
• Premie : wordt berekend naar leeftijd, geslacht en hoogte van de uitkering bij het afsluiten van het contract.
• Extra dekkingen : toegang tot alle benodigde diensten en services voor thuiszorg
• Modules maandelijkse uitkering: maximaal 5 modules van 500€ welke overeenkomen met een maandelijkse uitkering van 2.500€ zolang de volledige afhankelijkheid van kracht is c.q. levenslang indien nodig
• Modules eenmalige kapitaal uitkering: maximaal 5 modules van 2.500€ welke overeenkomen met een eenmalige uitkering van 12.500€ aan het begin van de hulpbehoevendheid.

Vraag een personaliseerde offerte aan die compleet is aangepast aan uw situatie om u zo te verzekeren van een maandelijkse uitkering en/ of een eenmalige kapitaaluitkering (en zo te kunnen omgaan met de de eerste kosten en aanpassing van het verlies van onafhankelijkheid)