OVER ONS

MCS, de verzekeringsmakelaar aan de Middelandse Zee, is opgericht in 2004 met als doelstelling de beste oplossingen voor de juiste prijs aan te bieden aan onze klanten.

Bij MCS zijn wij gespecialiseerd in buitelandse residenten en niet residenten in Spanje alsmede in grote collectieven. Wij verzorgen verzekeringen op maat naar uw behoeftes.

Annemieke Rood en haar team van professionals maken van MCS een gespecialiseerde makelaardij in verzekeringen, dichtbij en bij u in de buurt en meertalig. Ze bieden gepersonaliseerde oplossingen speciaal afgestemd op uw persoonlijke behoeftes en met de dekkingen die u nodig heeft. Vanuit Nederland naar de Middelandse zee, waar ruime ervaring en de kwaliteit van onze dienstverlening onze sterkste punten zijn, om u zo de beste service te waarborgen en onze klanten de meest uitgebreide bescherming te kunnen bieden.

Ons doel is om effectieve oplossingen aan te dragen voor al onze klanten, aangezien wij uit eerste hand weten welke problemen er kunnen ontstaan in het dagelijks leven in Spanje.

Annemieke Rood

ONS TEAM VAN PROFESSIONALS STAAN GRAAG TOT UW DIENST

Ons team is geheel servicegericht waardoor we een klantvriendelijke dienstverlening kunnen aanbieden aan onze klanten in de betreffende taal naar keuze. Wij spreken Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans op onze eigen schade afdeling. Ons team werkt nauw samen met commerciële platforms en verzekeringsmaatschappijen om u zo steeds de beste service te kunnen aanbieden.

Neem contact met ons op

Naam

Email

Onderwerp

Bericht